Tänä talvena ei ole ollut kuin pakkasta ja lunta. Ja molempia on riittänyt ihan tarpeeksi.

Talvella reenaaminen on jäänyt pakkasten takia vähemmälle.Kerran tai kahdesti viikossa on pyritty reenaamaan. Tähtäimenä tietenkin kevään ja kesän taipumuskokeet.

Helmikuun alussa kävimme Savon Nuuskujen järjestämässä näyttelykoulutuksessa, sieltä haaviin tarttui tollerin esittämiseen vinkkejä. (kiitos Katille!) Lisäksi aloitimme talvi reenamisen tokossa Häyrisen Atin(http://kotisivu.dnainternet.net/tellervo/Evessin/ ) järjestämällä epävirallisella kurssilla. Tuolla kurssilla on hiottu perusasioita ja opiskeltu ylempien luokkien liikkeitä. Kai se on toko kokeeseen tulevaisuudessa jopa starttava (joskus vuonna 2020).

Kävimme Tuusniemen näyttelyssä 21.2.2010, jossa Teuvo esiintyi mallikkaasti avoimessa luokassa. Koiria oli ilmoitettu yhteensä kolme avoimeen luokkaan, mutta paikalle ilmestyi vain yksi meidän lisäksemme. Tuomarina oli Markku Santamäki, alunperin tuomarina piti olla Saija Juutilainen. Saavutuksena oli nuorimpana koirana luokkavoitto. Eli AVO/EH AVO/1. Seuraavasta näyttelystä lähdemme saalistamaan ERI:Ä,.

Arvostelu alla:

Sopivan kokoinen, mittasuhteet hyvät. Hyvä pää. Silmät saisi olla tummemmat. Hyvä luusto ja riittävä rinnan syvyys. Reippaat liikkeet, käyttäytyy luottavaisesti.

Maaliskuussa olisi tarkoitus pariin näyttelyyn osallistua ja samoin huhtikuussa. Nyt loppu talvi ja alkava kevät reenataan taipumuskokeisiin, tähtäimessä 22.5.2010 tolleritaipparit.