Paljon on muutoksia tapahtunut Teuvo pojan elämässä. 3.11.2009 Teuvosta tuli "isoveli" pienelle pojalle. Teuvon suhtautuminen vauvaan on ollut  positiivista, lähinnä teuvo tykkää vahtia ja seurata vauvaa minne hän meneekin. Välillä Teuvo tykkää myös nuolaista poskesta vauvaa,kun hän omassa sitterissään makoilee.

 

Jyväskylässä kävimme pyörähtämässä näyttelykehässä 21.11.2009. Ja hyvinhän se meni, itselläni oli pelko täydellisestä katastrofista. Nyt kun itse ei jännittänyt, ei myöskään Teuvo jännittänyt. Kehässä seisotus ja juoksu sujui mallikkaasti ainakin itsestäni. Ei ollut enää älytöntä loikkimista ja pomppimista sivulla. Seisotus edestä Teuvolle taitaa olla paras, sillä siinä jaksaa keskittyä ja tuijottaa suoraan silmin(anelee makupalaa lisää).Sijoituimme toiseksi nuorissa uroksissa,mikä oli positiivinen juttu ja saimme sitä mitä haimme.

Tuomari: Harri Lehkonen

Arvostelu:

Eritt. vahva runko, keskikoinen nuori uros maskuliininen pää. Etuosa voisi olla kulmautuneempi. Riittävät takakulmaukset. Hyvänlaatuinen turkki. Oikea asentoinen häntä. Etuliikkeet saisivat olla jäntevämmät. NUO/EH NUK/2

kuva:Tuula Taskinen (copyright kuvaajalla ja koiran omistajalla.)

Kuva:Sanna Makkonen (copyright kuvaajalla ja koiran omistajalla.)

 

Treenaamista on jatkettu noutopuolella, nyt saatiin sunnuntaina pitkästä aikaa vaakuilla noutoja. Ja pienen alkuempisen jälkeen homma maittoi hyvin. Kun vaan saadaan merkkailu pois,sillä kun pää ei keksi muuta tekemistä.Teuvolla alkaa merkkaamaan heti ja nouto keskeytyy. Mutta linjalle lähetystä ja vaikeampia markkeerauksia vaan niin hyvä tulee.Kevään ensimmäiset taipparit ovat tähtäimessä.Ja talvella osallistumme jos luoja suo Mäntän talvinomeen ja Pirkan Dameihin.

Lisäksi tokon olemme aloittaneet pikku tauon jälkeen ja siinä pyrimme vaan treenaamaan omaksi iloksi. (Jos hermot kestää niin joskus saatamme olla kokeessa).